CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. január 15., csütörtök

Ágó blogot ír...

Már több mint egy hete létrehoztam a blogomat, így most már illenék elkezdenem az írását.

Amiről naplót szeretnék vezetni, tavaly áprilisban kezdődött, pontosabban már sok- sok évvel ezelőtt... de erről majd később.
Ahogy a cím is elárulja, a varrás az a tevékenység ami mostanság minden szabadidőmet kitölti.
Nagyon szeretek varrni, érdekel a ruhavarrás, a foltvarrás, a táska és egyéb kiegészítők varrása, odavagyok a textilekért, és minden érdekel ami a fentiekkel kapcsolatba hozható.

I started my blog a week ago, so it's time to start writing. Everithing that I would like to write about in my blog started last April... I 'll tell that story later. As you can see in the title I'm keen on sewing. I spend all my freetime on sewing clothes, patchwork, making bags and accessories. I adore beautiful fabrics and I'm interested in everithing in connection with the things above.

Mielőtt belefognék a történetbe, mesélek a családomról.
Before starting my story, I introduce my family to you.


Árpiédesapa, Petra (tegnap volt az 1. szülinapja), Marci (3,5)
Árpidaddy, Petra and Marci

Ők a mi kincseink. Minden amit csinálok közvetve vagy közvetlenül velük is kapcsolatban van, ezért azt hiszem a blogom egy, amolyan hobbiról, családról és általában az életről szóló napló lesz.

They are our beloved children. Everything I do in my life is in connection with them, so my blog is going to be not only about my hobby, but about our life, as well.

4 megjegyzés:

Mamis írta...

Nagyon aranyosak.Kíváncsian várom a "varrogatásaidat".

Mamis írta...

Ja, és nagyon boldog születésnapot a picinek!!!!!!

Ágó írta...

Pertus nevében köszönöm a jókívánságot!
Igyekszem megmutatni a varrományokat :). Ágó

Zoltán írta...

Hello!
Itt Rongyó, megnéztem a blogodat, nekem nagyon tetszik. Majd írj mindig, hogy hogyan állsz. A Judit most nem érte nyitva a táskamerevítős boltot, de azt mondta, jövő héten megpróbál előbb odaérni, és vesz, és el is küldi neked, ha előbb kell, mint február 6.
Rongyó