CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. március 30., hétfő

Márciusi egyveleg / egyenleg // March collection

Ez a kupac a márciusban készült munkáim gyűjteménye. Részben kérésre részben csak úgy készült. Mostanra már mindegyik elhagyott engem... Pedig néhányat szívesen megtartottam volna. Majd mutatok képeket a kedvenceimről. Mivel ebben a hónapban több volt az influenza, mint a szabadidő, a lenti gyűjtemény nem készülhetett volna el, Mizus mama unokavigyázós ás Árpi édesapa varrós- közreműködős segítsége nélkül :)

These bags and baskets are my March collection. They were sewn partly for order and some of them just for fun. Now they all have gone away to their new owners. In March we have more flu than freetime, I am very grateful for the help of my mum and husband to give me the time and the opportunity to sew all these things. :)Ági
2009. március 25., szerda

Gyógyulunk


Ma már ténylegesen állíthatom, h a gyógyulás útjára léptünk. Mindhárman ( Marci, Petra és én) még köhögünk, de láza már senkinek nincs, a nátha még Petrust kínozza és még a hasa sincs egészen rendben, de az éjszaka már nyugodt volt. Mindkét csemete jól aludt és persze mi is megnyugodtunk egy kicsit...

Már alig várjuk, hogy kimessünk a gyerekekkel. Annyi tennivaló vár... És végre a tavasz is megérkezik már... Bár ez egy nyári kép, sokat sejtet abból, milyen is a tavasz felénk :).

Ági

2009. március 17., kedd

A sorsolás eredménye...

Kisorsoltuk a"szeretném megajándékozni egy rendszeres olvasómat" szerencsés nyertesét.
Pertus asszisztált, mert Marci éppen aludt, fotó is készült, de a gép lemerült, ezért képet később mutatok a sorsolóbizottságról és a kisorsolt szerencsés nevét tartalmazó cetliről... Tehát, aki az ajándékot kapja, nem más mint...

ERIKA!


Gratulálunk a kis sorsoló (Petrus) és a magam nevében!

Kérlek, juttasd el hozzám a címed erre az emailcímre: kernagi@kapos-net.hu

Az ajándékodat kb egy hét múlva postázom, vissza van még néhány simítás és én is a bacilusokkal küzdök... de igyekezni fogok:).

Ági

2009. március 16., hétfő

Taskák és influenza már megint

Marci péntek óta megint lázas. A háziorvosunk szerint egy kiscsoportos ovissal ez így van rendjén. Hát nem tudom... szegény olyan elesett, pedig egyébként jó étvágyú, erős, kiegyensúlyozott. Az elmúlt hónapokra visszatekintve...5 nap ovi, két hét betegség váltogatták egymást. Jöjjön már a meleg idő, talán Marcim is jobban lesz.

Még az elmúlt hét csüt.- én varrogattam, amíg az anyukám Petrázott. A végeredmény:
A képek nem sikerültek, mert este készítettem őket... A bélésük még nyitva, a mágneszárra várnak.
Ma este Marcimmal és Petrusommal sorsoljuk az állandó olvasó - ajándékot, legkésőbb holnap délelőtt elárulom a szerencsés nevét...

Ági

2009. március 14., szombat

Pipere, varrógép és a rendszeres olvasók

Ma sok mondanivalóm van, annál kevesebb időm, így rövidre fogom. Elkészült a piperetáska a legutóbbi táskához. A felhasznált anyagok és a motívumok a bélésen ugyanazok, a mérete 20 x18 cm.Örömöm másik oka, hogy családunk azon tagja, akinek mostanság a varrógép felújítás és szerelés és tuningolás a hobbija, meglepett egy tűtolásos Textimával. Nem egy mai darab, de kiválóan működik és most már bármilyen vastag, több rétegű "szendvicset" össze tudok steppelni (azt hiszem így hívják, amikor négyzetháló szerűen varrunk sok vonalat...) A szakzsargon még nem az erősségem:). Már készülűben az elsű vele varrt mű.

Amit már napok óta tervezek leírni...

Nagy örömömre, 12- en iratkoztatok fel hozzám a blog állandó olvasására. Tudom, hogy ez nem olyan nagy szám, de nekem minden eddigi várakozásomat felülmúlta. Szóval, köszönöm, hogy a blogomat és a varrományaimat figyelemre méltónak találjátok és rendszeresen benéztek hozzám. Ennek okán a 12 jelenlegi olvasóm közül, szeretnék valakit meglepni egy saját készítésű kedvességgel. Hogy mivel, az legyen meglepetés. A sorsolást Marcimmal fogjuk végezni, hétfő délután. Amint megvan az eredmény jelentkezem.

Ági

2009. március 10., kedd

Piros- fehér tároló


Míg ma Pertus aludt, ez a tároló készült.

CCsigaház adta tovább nekem a köv. asszociációs "játékot". Tehát a köv. szavakról a mellettük állók jutottak eszembe:
szél- tenger
föld- barna
hullám- kékség
kaktusz- Marci
víz- szomjas
aranyhal- nem szeretem
szikra- motor
ébredés- a legjobb dolog a világon
illat- virág
buborék- múlandóság. B 53v r zb ughhrnnd- Pertának ezek a betűk jutottak a kezébe. Azt hiszem utálja a számítógépet.

Én mindenkinek továbbadom, aki kedvet érez magában hozzá. A szavakon nem változtatnék. :)

Ági

2009. március 9., hétfő

Ismét táska és kosár

Szorít az idő és vár a házimunka, ezért csak gyorsan megmutatom, miket készítettem a hétvégén.

I'm in a hurry, the housework is waitink for me... I just show you what I sewed at the weekend.
A táska gyönyörűséges Amy Butler anyagból készült, bélésén szabad gépi tűzéssel rajzolt virágokkal.

V.! Ez még nem az, de olyan, csak kicsiben. Ilyen anyag már csak kicsire való volt, de van még sok hasonló szép. Esetleg a fül is lehet tarka... Mit gondolsz?


Ági

2009. március 3., kedd

Kistáska és textilkosár

Elkészült két újabb varromány, egy textilkosár és egy táska...

Ágó