CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. március 14., szombat

Pipere, varrógép és a rendszeres olvasók

Ma sok mondanivalóm van, annál kevesebb időm, így rövidre fogom. Elkészült a piperetáska a legutóbbi táskához. A felhasznált anyagok és a motívumok a bélésen ugyanazok, a mérete 20 x18 cm.Örömöm másik oka, hogy családunk azon tagja, akinek mostanság a varrógép felújítás és szerelés és tuningolás a hobbija, meglepett egy tűtolásos Textimával. Nem egy mai darab, de kiválóan működik és most már bármilyen vastag, több rétegű "szendvicset" össze tudok steppelni (azt hiszem így hívják, amikor négyzetháló szerűen varrunk sok vonalat...) A szakzsargon még nem az erősségem:). Már készülűben az elsű vele varrt mű.

Amit már napok óta tervezek leírni...

Nagy örömömre, 12- en iratkoztatok fel hozzám a blog állandó olvasására. Tudom, hogy ez nem olyan nagy szám, de nekem minden eddigi várakozásomat felülmúlta. Szóval, köszönöm, hogy a blogomat és a varrományaimat figyelemre méltónak találjátok és rendszeresen benéztek hozzám. Ennek okán a 12 jelenlegi olvasóm közül, szeretnék valakit meglepni egy saját készítésű kedvességgel. Hogy mivel, az legyen meglepetés. A sorsolást Marcimmal fogjuk végezni, hétfő délután. Amint megvan az eredmény jelentkezem.

Ági

4 megjegyzés:

Edige írta...

Juj, de jó! Mármint minden, amit írtál és mutattál...

Dóri írta...

Ez az egész bejegyzés izgi. :) Mutatsz majd képet erről a bizonyos Textimáról? El sem tudom képzelni mi lehet ez. Kíváncsi vagyok mit lehet vele készíteni.

Ágó írta...

A Textima egy ipari varrógépmárka. A tűje nemcsak le-fel jár, hanem némi előre- hátra mozgással segíti a jobb anyagtovábbítást. Ez több rétegű anyagnál nagyon hasznos, mert nem csúsznak el a rétegek egymáson. Lefotózom és mutatom. Ági

Mamis írta...

Én mindég is azt vallottam, hogy ami új nem biztos, hogy jobb is! Nekem van régi és "modern" gépem is, de ha valami komolyabbat kell varrni (farmer, többrétegű anyag...) bizony, hogy a régi "Lucnik" gép kerül elő!

Amúgy ismét jókat alkottál.