CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. április 20., hétfő

Kaphatnék egy kis segítséget?

aSzeretnék aláírást készíteni a bejegyzéseimhez, már ki is választottam, csak nem tudom, h hova másoljam be a kódot? Elárulja vki?
Köszönöm!

Ági

54487-143-3E61B64DFC400D4A9EE0D98E819E3881

8 megjegyzés:

mammka írta...

Hú,így én sem tudom!:(
Annyit tudok segíteni,hogy nálam fentvan a blogbajok blog,ott nézz utána,kérdezni is lehet,de szerintem ott téma volt.
remélem tudtam picinykét segíteni.

Ágó írta...

Höszönöm, megnézem!

Ágó írta...

Jaj, nem H hanem K!
Köszönöm!

Dóri írta...

Szia!

Ha megvan a kód (jó ronda :) ), akkor az új bejegyzés írásánál az ablak sarkában van egy fülecske, hogy HTML (mellette, hogy Írás). A HTML nézetben kell beillesztened a kódtömegedet és az Írás fülecskére kattintva máris megjelenik az aláírásod. :)
Dóri

Dóri írta...

Vagy ez a sok szám és betű itt a neved alatt a kód? Nem mindenféle kacsacsőrt meg néhány sornyi undormányt kaptál? Hm, akkor lehet, hogy nem úgy kell, ahogy mondtam, de azért próbáld meg. Vagy az aláírás készítésénél lehet, hogy többféle módon adják meg a kódot, nem csak ilyen egysorosnak... Kíváncsian várom mi lesz belőle. :)

ccsigaház írta...

én úgy csináltam, hogy amikor megkaptam a kódot, azt kimentettem egy új dokumentumba, és mindig, amikor bejegyzést irok, és befejeztem, akkor rákattintok a html szerkesztésére és akkor bemásolom a kimentett kódot (kb négy sornyi krikszkraksz)

ccsigaház írta...

ja, szerintem ott tévedtél, hogy nem a kódot másoltad ki. ez a számsor nem hasonlít kódra, az egész az oldal legalján van, úgy emlékszem.Blogbajokat ajánlom én is, ha elakadsz valamiben.

Ágó írta...

Köszönöm mindenkinek!