CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. május 12., kedd

Jelen bejegyzésben...

...nem számolhatok be semmiféle varrományról, de ami sokkal fontosabb, mindkét csemeténk elég jól van már. Marci nem megy oviba most már őszig, hamarosan el kell döntenünk, hogy mi legyen az orrmandulája sorsa... Így addig is inkább itthon lesz, hogy ne gyűjtsön be újabb bacikat az oviban. Petrus a hétvégén ismét lázas lett, de mostanra már ő is jól van :).
Azt hiszem ő is szeretne blogot írni:
m ,>>k ,m,m ,bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb zvb cv nz. - Üzeni nektek a kis kedves :)

Kreatívságainkat mostanában együtt követjük el Pertussal és Marcival. Gazolunk a kertben és szépítgetjük. Marci a fő locsoló kertész, Petrus a gazolásban kiváló. Még nem szelektál a növények között, úgyhogy szegény növényeim biztos rettegnek ha Petrus közeledik...:)
Marcikám, ha bent vagyunk, mindig épít. Specialitásai a robotok és a repülők:Közös varrást tervezünk / szervezünk több kedves régi és új ismerőssel, baráttal. Az egyik alkalommal a varrótanfolyamunk (szakoktatók tanítottak + én szerveztem) elmaradt dolgait fejezzük be (szoknya, nadrág, blúz),
a másik pedig foltvarrós lesz, ezt több alkalomra tervezzük, tematikusan, mindig vmi új dolgot készítve.

Már nagyon vágyom egy kis varrogatásra. :)))

2 megjegyzés:

AudreyN írta...

Örülök, hogy meggyógyultak a gyerkőcök és nagyon tetszik a vidám kertészkedés Nálatok. Már én is nagyon várom a varrós napokat :-). Szerintem nagyon szuper lesz. :-)

Mamis írta...

Jó egészséget nektek és jó kertészkedést!