CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. július 1., szerda

Lila Tueller textilek


Ez a gyönyörű anyagokból álló csomag hétfőn érkezett. Lila Tueller amerikai tervező Soire nevű kollekciójából tartalmaz vastag csíkokat. Már kitaláltam, h miket varrok belőle, remélem, hamar tudok vmi szépet mutatni:).
10 megjegyzés:

Ida13 írta...

Ezek nekem is nagyon tetszenek!

Találgathatok? Táska lesz?

enigma írta...

jaj, nagyon szépek...

KicsiKató írta...

Gyönyörűek... nagyon várom az eredményüket. Milyen szélesek?

Zazálea írta...

Én is ugyanezt akartam kérdezni, vagyis, hogy milyen szélesek? És hol rendeleted őket? Nagyon-nagyon vidámak!

Aranyalma írta...

Rendkívül szép és vidám színösszeállítás.
Eddig még sosem mertem külföldről rendelni, sokan riogattak vele, hogy a postaköltség többszöröse a kiválasztott anyagnak.
Tényleg így van? Cáfold meg, kérlek!! :))

bucilla írta...

Csodásak ezek az anyagok!
agyon várom miféle csodákat varrsz majd belőle! Annyira jó nálad nézelődni:)

Millie írta...

Én is résen leszek!

Ágó írta...

Köszönöm nektek a motiváló szavakat, mondatokat! Igyekszem, már alakulnak a varrományok. :)

A Quilthome nevű amerikai webáruházból rendeltem őket, de nem postán jöttek, hanem egy ismerősömhöz rendeltem az USA-ba és ő hozta haza, mert Mo.-ra jött, én pedig hozzá időzítettem a rendelést.

Eddig én még csak Angliából rendeltem, mert türelmetlen voltam, de Amerikából is fogok postán, persze némileg kockázatos, de nekem megér ennyi izgalmat.

A postaköltség azért nem olyan szörnyű és nem kell, h hideg zuhanyként érje a megrendelőt, mert emailben előre lehet érdeklődni, h pontosan mit fogok rendelni és azt meg tudják mondani, h mennyi lesz Mo.-ra.

Egyszer vkinek küldtem egy részletes emailt a rendelésekről, tapastzalatokról, azt most bemásolom a köv. posztba, hátha hasznát veszitek...

ja, és a csíkok 6 cm x 110cm méretűek, de vannak szélesebb kivitelben is. Lásd még FATQUARTER SHOP, jobb oldalon a blogomban rá lehet katt.
Ági

F.Gina írta...

Gyönyörű anyagokat vettél ! Ezt a csomagot hívják layer cake-nek ? Ezt még nem hallottam.

disa írta...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區