CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. július 10., péntek

Lila virágosVégre sikerült lefotóznom ezt a lila virágos táskát. Már tegnap előtt elkészültem vele, de sehogy nem jutott időm lencsevégre kapni. Nagyon tetszik ez a lilás szövet, h pontosan mi ez azt nem tudom. Ajándékba kaptam sok más textllel együtt egy barátnőmtől. Több méter van még belőle és meglepő módon, mindössze fél méter széles, nem pedig 140cm, vagy 90 cm, ahogy a textilek általában. No sebaj, lényeg, h nagyon jó vele dolgozni és a fél méter szélességet éppen táskához találták ki (legalábbis, ami engem illet...))).Ilyen formájú táskát most készítettem először, de nem utoljára. Nagyon megtetszett ez a fazon. A fülek és a táska összekapcsolásánál egy kicsit elkapkodtam a dolgot és végül nem úgy oldottam meg, ahogy terveztem, de majd a következőt. A bélése szintén lila alapon sötétlila virágos, nagyon kellemes anyagból készült.


Záródást egyelőre még nem tettem rá, talán nem is szükséges, mert felvéve egyáltalán nem tátong, nem lehet belenyúlni illetéktelen kezeknek.


14 megjegyzés:

Bea írta...

A vidám táskád után, ez nagyon finoman elegáns!:)) Szép lett!

bruercsi írta...

Jó lett nagyon! Nekem a kedvenc részletem a virág!! :)

KicsiKató írta...

Nekem is nagyon tetszik!!!

Aranyalma írta...

Az én kedvenc részletem a szín. Gyönyörű és nagyon kellemes árnyalat.

Miss Scotty írta...

Nagyon tetszik. A vidám is nagyon szép lett, de az a lila, nagyon megfogott ;)
Ágó tudnál abban segíteni, hogy hol tudok táska aljába merevítést venni?
Előre is köszi és további szép hétvégét!

Scotty

Ducika Ducila írta...

Hú, de szép! A bélés anyag is olyan gyönyörű! A szívemnek tetsző dolgokat alkotsz! Ahogy olvasom a blogod, még a színvilágába is beleillik. Hmm egy könnyű lilás, világos kék farmeros nyári ruhához...
Te! Én varrok ruhát, te meg varrsz hozzá táskát! Mit szólsz?

Ágó írta...

Miss Scotty! A sima táskamerevítőre gondolsz, v. vmi merevebb, de nem vastag műanyaglapra, ami csak a táska aljában van?
Ha az elsőre, akkor:::

Én is itt a blogon kaptam az ötletet: Reviczky udvar 1181 Reviczky Gyula u 9-11 H-Cs: 8-16, P:8-15 Tel:297-3748 Van fehér, fekete, krémszínű, a vastagságuk sem egyforma.

50 grammos merevítő (ami azt jel., h 50gr van 1 m anyagban) 145 Ft/m és 160 cm széles.
A 90 grammos, 118 cm széles 140 ft,
a 100 grammos 220 ft 110 széles.
Van fekete, fehér és bézs.

Ha a másodikra, akkor abban tudok segíteni, csak küldj majd emailt, h mekkora darabokat (négyszögeket ) szeretnél, amiket utána formára tudsz vágni.
Ági

Ágó írta...

Ducika Ducila!

Köszönöm!
Megpróbálhatunk közösen alkotni vmi jót:)!

Ági

Ágó írta...

Ja, és Bruercsinél lehet még merevítő lelőhelyet találni!

Ducika Ducila írta...

Oh! Ágó! Ez nekem nagyon megtisztelő lenne ám! A blogomban nézz, kérlek vissza, van egy bejegyzés, ahol a sajátmagamra varrt ruhákból láthatsz párat! Utána egyeztessünk! Jó? (Másnak is készültek már ruhák.)

AudreyN írta...

Nagyon tündéri ez kis lila táska és nagyon kedves rajta a virág is.
Adri

Maris írta...

Helló!
Kaptam egy blogos Mosolydíjat, amit Neked szeretnék továbbítani! Indoklás és további információk nálam :-)

ebrenalmodok írta...

Szia Ágó! Nagyon tetszik ez a lila táska, meg a többi cucc is, megpróbálok én is valami hasonlót készíteni...bár még nagyon kezdő vagyok :)
Szereztél egy újabb lelkes olvasót!
Üdvözlet Kolozsvárról, szép napos hétvégét nektek.

Névtelen írta...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片