CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. július 2., csütörtök

Néhány gondolat külföldről való...


anyagrendelésről, remélem találtok benne hasznos infót.
Közkívánatra egy korábbi levelem vkinek a témában:
Az Amy Butler anyagokat eddig az angol (Birmingham) Cottonpatch nevű áruházból rendeltem ( http://www.cottonpatch.co.uk/acatalog/Amy_Butler_fabrics.html )Ha tőlük rendelsz, egy héten belül megérkezik. A honlapjukon ki kell tölteni az online megrendelőt, kártyával és paypal- lel is lehet fizetni. A rendelés elküldése után visszajeleznek, h regisztrálták a rendelésed, levonják az összeget a folyószámládról és ettől kb 3 nap és itt a csomag. Vízhatlan csomagolás, korrekt szállítás.
Két probléma azonban akad velük, jóval drágább az anyag itt, mint az Usa- ban, talán onnan még a magasabb száll. költség ellenére is jobban megéri rendelni, a másik problémám az volt, h nem volt raktáron mindenük, amit kértem, három részletben küldték, és mindhárom alkalommal felszámolták a postaköltséget. Ez jobb helyeken azt hiszem úgy működik, h ha a bolt hibájából nem tudják teljesíteni azonnal a teljes rendelést, akkor a későbbi szállítást a cég állja.

Ezek az anyagok eredetileg amerikaiak, ott olcsóbb is, csak kb 4 hét, amíg megérkezik. Ők nem szívesen szállítanak Ny. Európán túlra, de egy webáruházzal már egyezkedtem (http://quilthome.com/) , ők már igen. Nagy a választék, az anyagot yardban mérik, kicsit kevesebb mint 1 méter. Az angolok a fenti áruházban méterben mérnek, illetve egységben, egy egység= 1/4 méter. A rendelésnél erre ügyelni kell. Mindkét helyen árulnak un. Fat Quarter és Layer Cake anyagcsomagokat= egy tervező anyagaiból több kisebb méterű négyszög, v csík. Rendelés, fizetés itt is uo. módon.

Ezt a Quilthome oldaláról másoltam:

International Shipping Destinations:

  • NAGYOBB CSOMAG $29.95 Flat Rate Shipping,- Unlimited quantities to supported international destinations.
  • KISEBB CSOMAG $13.95 Shipping or less for smaller orders. See available options at Checkout. DE A LEGBIZTOSABB? HA MEGADJUK? H MIT AKARUNK RENDELNI ÉS ŐK MEG TUDJÁK MONDANI? MENNYI LESZ A POSTAKÖLTSÉG.
  • Express and Expedited Services available. See available options at Checkout.
  • IDE SZÁLLÍTANAK:We will currently ship to the following countries: Australia, Austria, Belgium, Brazil, China, Colombia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Japan, Republic of Korea, Luxembourg, Malaysia, Martinique, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Turkey, Ukraine and United Kingdom. If your country is not on this list and you wish to purchase from us, please email us. We will research the procedures and costs to ship to your country.

7 megjegyzés:

Ducika Ducila írta...

Ágó!
Köszi az információkat! Nagyon jó, hogy leírtad a tapasztalataidat!!

Csigi írta...

Szia!
Ajanlom figyelmetekbe a köv. oldalt:
www.greenfairyquilts.com
Moda anyagokat arul es allandoan valamilyen akcioja van. En mar 2x is rendeltem tölük. Gyorsak es megbizhatoak. Most a jelly rolls-ok vannak nagyon jo aron!

Ágó írta...

Köszönöm!

Köszi Csigi! Még nem ismerem, de megnézem!
Ági

Feketeribizli írta...

Ágó, köszi a kimerítő választ, én is kétrdeztem!

ccsigaház írta...

nézz be hozzám, vár ott valami :-)

Ágó írta...

Feketeribizli!
Nagyon szívesen, örülök, ha tudtam használható segítséget adni.

Ccsigaház!
Itt is nagyon köszönöm!

Ági

disa írta...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品