CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. augusztus 26., szerda

Játéktároló kosár...
készült, mialatt a blogos játékom nyereményét kellett volna befejeznem. Mostanra már mindkettővel elkészültem, remélem mindkettőnek örül a gazdája.

A kosarat egy családi napközi óvónénijei és óvóbácsija kapta ajándékba Sáritól (Nóra barátném kislányától), mert nagyon szeretett oda járni. Hétfőtől már ő is "nagy ovis" lesz) Zárójelben jegyzem meg, h Marci fiam is oda járt hetente néhány alkalommal 3 éves kora előtt és nagyon elégedettek voltunk az "ovibölcsivel", hogy ne titkolózzak, a kaposvári Rómahegyi Gyermekházzal:) Ez itt a reklám helye:)
Mérete: 30 cm x 30 cm, applikált mintákkal, szabad gépi tűzéssel díszítve.

Ági

Sorsolás
Végre elkészült a nyeremény! Egy kicsit késtem vele, ezért mindenki elnézését kérem, de kaptam egy sürgős megrendelést és azt előre kellett vennem a sorban, hogy elkészüljön időre.
Tehát a nyeremény, ami fent látható, nem másé lesz, mint a ...12. számú játékosé.


Gratulálok AGICAA

Kérlek küldd el emailben a címed és a neved (a címem a régi blog jobb oldalán látható).

Köszönöm, hogy velem játszottatok!

Ági

2009. augusztus 20., csütörtök

Edige játéka


Beneveztem Edige rózsaszín játékára. Hátha én leszek a szerencsés...:)

Katica! Köszönöm a díjat! A képet egyszerűen nem tudom ide tenni, állandóan html hibát jelez a blogger.:(((
Én mindenkinek szeretném továbbadni!

Ági

2009. augusztus 19., szerda

SorsolásTegnap du tehát lejárt a jelenkezési határidő a játékra, melynek a szerencsés nyertese egy Ágóvarrós piperetáskát fog kapni.

Eredetileg úgy terveztem, h három pipere közül választhat a nyertes, de mivel nem szándékosan megtévesztettelek benneteket egy illusztrációként feltett táskarészlettel, (melyet már egy kedves rendszeres olvasóm birtokol) és többen azt hittétek, h az a nyeremény egy részlete, ezért most készítek egy olyan piperét. :)

Nos, akkor először lássuk a játékosok listáját:

1. Edige
2. Hajnal
3. Ccsigaház
4. Rozandi
5. Bea
6. Jandis
7. Vike
8. Ena
9. Ida13
10.Körmi
11.Barbi
12.Agicaa
13.Helen
14.Marvika
15.Jandó
16.AudreyN
17.Dorka
18.Amanda
19.Sofie
20.Lomaquilt
21.Hauser Mária
22.F. Gina
23.Mamis
24.Mammka
25.Esther
26.Ildina
27.Csipkebogyó
28.Ibcsy
29.Kinga
30.Martimez
31.Zsuzsi
32.Zazálea
33.Katica
34.Millie
35.Kiserí
36.KicsiKató
37.DucikaDucila
38.Lidércke
39.Agica
40.DViki
41.Annus
42.Dóri
43.Mária
44.Cicvarek
45.Mici

A sorsolást már lebonyolítottam, a nyertest azonban még nem árulom el, mert szeretném előbb a nyereményt megmutatni. Erre holnap délelőtt fog sor kerülni. Addig még izgulhattok, h ki a szerencsés :))).


Tehát a fenti képből láthatjátok, h megvan az eredmény, csak kiradíroztam.


...ami még hátra van, az egy kis számvetés, a blogolással kapcsolatban.

Azért kezdtem írni, h mintegy haladási naplóban megörökítsem azt a tanulási folyamatot, amelyet szeretnék végigjárni a varrás, foltvarrás területén. Mivel önállóan tanulok és gyakorlok mindent, szükségem van arra, h időnként visszanézzek, számot vessek, értékeljek.
Nagy örömömre sokan nézegetitek a munkáimat és amire eredetileg nem gondoltam, de most nagy örömmel tölt el, sok pozitív visszajelzést és bíztatást kapok tőletek. (Igazából szívesen vennék kritikákat is, mert abból tanul az ember lánya...:))Arról nem is beszélve, h egy csokorba gyűjtve olvashatok, gyönyörködhetek azok munkáiban, akik hozzám hasonlóan a varrás "megszállottaivá" váltak (term. jó értelemben).
Tehát nagyon köszönöm nektek, h itt vagytok!
Köszönöm, h velem játszottatok!

Ági

2009. augusztus 16., vasárnap

A játékra való jelentkezés határidejét...meghosszabbítottam a blogkavarodás miatt. Aug. 18. 17.00 óráig jelentkezzetek bátran:).
Bármelyik blogon hagyhattok üzenetet.
Ági

2009. augusztus 15., szombat

S.O.S.

Tudna vki segíteni?
Úgy vettem észre, h hiába készítek új bejegyzést, az sehol nem jelenik meg, csak én látom. Pedig nem piszkozat, hanem közzétett poszt.
Ha vkinek van ötlete, v. tanácsa, kérem, ossza meg velem!

Köszönöm!

Ági

Giveaway / Ajándéksorsolás a 60. olvasóm alkalmából


Ajándékozós kedvemben vagyok:) és az olvasóim száma is 60- ra nőtt, ennek okán szeretnék valakit meglepni egy általam készített kis piperetáskával. A képét még ma felteszem ide.


Aki a rendszeres olvasóim közül szívesen birtokolna egy ilyen kis holmit, az kérem hagyjon egy kommentet ennél a bejegyzésnél :))).
A megjegyzést hagyók közül vasárnap délután 17.00 órakor sorsoljuk ki ( Pertus, Marci és én) a szerencsés nyertest, akinek a jövő hét folyamán postázzuk az ajándékot.


I've already reached my 60th reader, That's why I decided to organise a giveaway.
The surprise is a small toiletry bag by me. (Photo later in this post.)
If you are interested in my game, the only step you should do is to leave a message here.

I' waiting for your comments until 5 pm 16th August. My children are going to help me to choose the winner. I'm going to post the surprise next week.


2009. augusztus 7., péntek

A blognyáriszünetnek vége :)

Először is: a mi kis (vagy inkább nagy?) szülinaposunk, aki "tegnap" született, ma meg hirtelen arra eszmélek, h 4 éves:)! Boldog szülinapot Matteó!

Másodszor: Marika nagyon örülök, h mosolydíjat adtál nekem! A képet is ide rakom majd, csak Petra már kiabál, mert lejárt a délutáni alvásideje és egy perccel sem enged többet lógnom a neten....Vááááááá. (A fenti 3 sor utólag készült...) Szóval, de jó h ilyen kedveseket írtál a blogodban és hamarosan írok emilt is táska meg poncsó ügyben, remélem...) Mégegyszer nagyon köszi. Ja, és én is tovább adom... de csak holnap. :)))

Na igen, bár nyár van, ki sem látszom a tennivalóból. Pedig milyen szívesen tennék semmit legalább pár napig...
Utolsó bejegyzésem óta kevesebbet varrtam, vagyis kevesebb saját ötletet valósítottam meg, főleg rendelésre készítettem különböző dolgokat.

Elsőként ezt az aljat egy barárnőmnek. Fehér lenvászon, vízszintesen három részre osztott, ráncolt, az alján csipkével.


Az alj azért készült, mert szükség volt vmi fehérre a lenti kötényhez, amiből sokat varrtam (férfi henteskötényeket és női kötényeket) a vései kovácstalálkozóra (Somogy, Vése- Országos Kovácstalálkozó, minden év júliusában)...

...ahol daliás kovácslegények ütik a vasat...Ez a szépség már férjurammal közös kreativitásunk eredménye, kivéve a ruhát, mert az egyedül készítettem :).


És végül méretét tekintve az elmúlt napok legnagyobb munkája, ez az ágytakaró és a két párna. Ez is rendelésre készült, bár nem az én stílusom, elégedett vagyok vele, mindene a helyén van. Remélem a megajándékozottak is örülnek majd neki :).
További szép napot mindenkinek!