CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. szeptember 25., péntek

Furulyatok és egy készülő táskaMa délután furulyatartót készítettem egy kedves megrendelőmnek. Ez volt az első és nagyon elégedett vagyok vele, olyan kis kedves lett. Három rétegből - pamut bélés, vlies és külső anyag (kord)- áll, melyeket szabad gépi tűzéssel steppeltem össze.
Azt hiszem megpróbálkozom néhány mobiltokkal, amelyek hasonlóan néznek majd ki.A következő kép pedig az éppen készülő táska egy részlete, melyre virágszirmoknak tervezett pillangószárnyakat applikáltam. Még bélést, fület és cipzárt kap... de vajon mikor???? Holnap párna és terítővarrás + ajándék kistáska vár rám.Sok varrást és időt a varráshoz mindenkinek (aki varr)! Szép hétvégét!
Ági

2009. szeptember 22., kedd

Őszi táska és kispárnaElkészült Marcim kispárnahuzata. Bár inkább díszpárnának szántam, annyira örült neki, hogy rajta aludt az éjszaka. Hiába azonban a kedves párna és a jó alvás, a reggelt megint sírással kezdtük (pontosabban Marci sírt), mert mostanában nem akar oviba menni. Itthon akar egyedül (!) játszani. Pedig barátkozó, nagyon önálló kis ember, kiscsoportos korában soha nem sírt, amikor oviba mentünk, most pedig, a mai már a harmadik alkalom volt. Annyira sajnálom, h legszívesebben nem vinném sehova...Tegnap délutáni alvás alatt készült el ez az őszi táska. Elég nagy, A4-es méret kényelmesen belefér. Két belső zsebe van, mágnessel záródik. Ha megtetszett, részleteket a Meskán olvashatsz, láthatsz róla.

Ági

2009. szeptember 21., hétfő

Egy kis sziklakert és egy kis varrásAz elmúlt hetekben hiába próbáltam bejegyzést írni, valami mindig megakadályozott benne... A varormányaimat sem fotóztam, így most igyekszem mindent pótolni.

A legutóbb elkészült munkám Marcim takarója, melyet 12x12 cm- es négyzetekből állítottam össze. Bélése vékony vlies, hátlapja világoskék gyerekmintás anyag. A három réteget a négyzetek átlói mentén steppeltem össze.Párnahuzat is készül hozzá, de azt majd csak a köv. bejegyzésben mutatom.

Két hete a hétvége egy részét az egyik sziklakertünk "felújításával" töltöttük. Bár varrni itt nem kellet, megmutatom, mert az eddigi próbálkozásokhoz képest nagyon jól sikerült.

Szép napot mindenkinek!

Ági