CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2009. november 27., péntek

Helyzetjelentés

Ez a hét az influenzával való küzdelemmel telik nálunk. Marci, Petra és én is betegek vagyunk. Az orvosaink szerint ez akár az új influenza is lehet. Marciék ovis csoportjában mindössze 8- 10 gyerek volt hétfőn a 28- ból... Azt hiszem túl vagyunk a nehezén, de volt néhány nehéz éjszakánk. Itt vannak az én kis gyógyuló csibéim. ( A képek korábbiak.)
Varrni csak gondolatban tudtam, illetve lefotóztam néhány dolgot, amelyek a múlt hét végén készültek.


A műhelyfestéskor akadtam ezekre a még nyáron varrt és vhogy elkeveredett neszesszerekre, most lefotóztam őket, hátha vki beléjük szeret...

Két héttel ezelőtt pedig esténként velük szorgoskodtam:Most pedig vissza a gyógyuláshoz... remélem jövő hétre mindannyian jobban leszünk. :)

Ági

2009. november 21., szombat

Néhány apróság és restancia...

Az elmúlt napokban mindössze néhány dologgal készültem el. Az egyik ez a terítő... Hogy a kép ne legyen unalmas, hisz egy terítő talán nem olyan nagy teljesítmény, megmutatom családunk legöregebb, vagy legalábbis az egyik legöregebb tagját... :) Volt idő, h szabadulni akartam tőle, de ma már jó szemmel nézek rá. :)

Bár a műhelyben még van mit tenni szépítés ügyben, készítettem néhány fotót, ha már egyszer ígértet tettem... A falakon még nincs fent néhány dolog... de ez benneteket ne zavarjon, elég, ha engem zavar...:) Sajnos a képek nem a legjobbak, vakut nem akartam használni, így azért talán életszerűbbek... A kedvenc masinám sem került a képre... majd legközelebb.


Végül... a zöldség- és gyümölcsvarrás engem sem került el. Számoltam, rajzoltam és rájöttem, hogy milyen nehéz domború felületet síkra leképezni, hogy az anyag ott nyúlik meg, ahol nem kellene... stb. Így született a négyszög alapú körte és az inkább ötszög alapú hasábra emlékeztető alma. Száruk még nincs, de már készül. Mindez további kísérletezéshez vezetett..., az eredményekről legközelebb.

2009. november 13., péntek

A nyertes...

pedig nem más, mint...azaz, szeretettel gratulálok, lássuk csak a listát mégegyszer...


ENIGMÁNAK!
Köszönöm, h részt vettetek a játékban és ha az előző bejegyzésben bárkit megbántottam, attól bocsánatot kérek! Azt hiszem túl komolyan vettem a dolgot, igazából örülök h benéztek, olvastok, nézelődtök nálam! Természetesen a sorsolásban mind a 40 bejegyzést hagyó olvasó részt vett.

Enigma, még egyszer gratulálok, kérlek juttasd el hozzám a címed, h mielőbb postázhassam az ajándékod:))!

Ági

Akkor sorsoljunk...


Jól összekavartam a neveket:

1. Adri
2. Zsuzsi
3. Kaoka
4. KicsiKató
5. Delfike
6. boGár
7. Dóri
9. Rita
10. Évi kreatív oldala
11. leda
12. Ida13
13. enigma
14. rozandi
15. kinga
16. Katus
17. Julcsi
18. Edige
19. Lidércke
20. Edina
21. Andi
22. Judit
23. Anita
24. Sziranszki
25. Jutus
26. á
27. Zsenilia
28. Cserke
29. Monika
30. Szecsi
31. ccsigaház
32. Szentimrey Réka
33. Hargitai Bea
34. lomaquilt
35. Abile
36. AudreyN
37. Rongyi
38. Zseniko
39. Scotty
40. Rinka

... és kíváncsiságból belekukkantottam sok blogba, amelyek gazdái most jelentkeztek be hozzám rendszeres olvasónak. Természetesen őket is belevettem a sorsolásba, viszont ajándékot csak annak küldök, akinek a saját blogján, a listájában megtalálom az én blogomat. Senkit nem szeretnék megbántani és nem feltételezem senkiről, h csak az ajándék lehetősége miatt jelentkezett be hozzám, de a régi olvasóimmal szemben, azt hiszem ez így tisztességes. Megértéseteket köszönöm, még egy kis türelmet kérek, hamar mutatom a nyertes nevét :)!


FRISSÍTÉS: Barbi nem maradt ki, Ő a 8. csak eltűnt a sorszámmal együtt a sorból.

Ági

2009. november 10., kedd

Karácsonyi lógók IV. és a 100. olvasóA megígért műhelyfotó is érkezik, de nem most, mert bár a műhely szinte teljesen kész van, fotók még nem készültek. A hétvégi közös varrás jól sikerült, bár mindent nem sikerült befejezni, amit szerettünk volna, de így legalább jó okunk van egy következő alkalom szervezésére.

Folytatom a karácsonyi lógók készítését, kicsiket és nagyokat egyaránt, sőt úgy is fogalmazhatnék, h lassan kiesnek a szemeim a hímzéstől és a pelenkaöltéstől... na, de én kerestem a bajt...:)Végül, de annál nagyobb örömmel:
Ünnepelünk, mert bejelentkezett a 100. rendszeres olvasó Ágó Varróműhelyébe! Nagyon örülök, h ilyen sokan olvassátok a bejegyzéseimet és nézegetitek a varormányaimat!
Nagyon köszönöm, h itt vagytok és örülök, h kb 10 hónappal ezelőtt rátaláltam erre szövevényes, izgalmas, blogolós , kreatív társaságra.

Persze ezen alkalomból, nem maradhat el az ajándékozás sem. Arra kérlek, ha a rendszeres olvasóm vagy, hagyj bejegyzést ennél a posztnál november 12- én éjfélig, 13- án pénteken, pedig kisorsolom a szerencsés olvasót, akit egy ÁgóVarróMűhelyé-ből kikerülő ajándékkal fogok meglepni.

Ági

2009. november 4., szerda

Műhelyszépítés

Hétfőn nagy műhelyfestésbe és általános szépítésbe fogtam. Szombaton varrós napot tartunk nálam néhány régi szabás- varrás tanfolyamossal. Ez az alkalom elég motiváló, hogy rendbe szedjem a dolgaimat, így hát belevágtam. Ilyen volt -ilyen lett képet talán pénteken mutatok, feltéve, ha jól sikerül minden. Addig is néhány inspiráló ötlet, melyeket szívesen nézegetek.Ágó

2009. november 2., hétfő

Újabb szívek és...

Réni ismét felbukkan a karácsonyfák között (kicsit szebb képen, mint tegnap).alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5399485246495384546" />

Hogy bosszankodjak is, sajnos engem is utolért a posta ördöge. Egy elsőbbségi küldeményem, amit múlt hét szerdán adtam postára, még mindig nem érkezett meg. Apróságok voltak a csomagban (és ez talán szerencse is), hamar tudom pótolni őket és remélem ezúttal célba érnek, a gazdájuk már várja őket.

Ági

Ui.: Egy kósza html kód-darab kódorog a bejegyzésemben. Ha kitörlöm, nem közli a bejegyzést. Ha rákattintok, egy kép ugrik elő... Na, nem elég a posta, most még itt a blog ördöge is... csak a varrógépem elinduljon:).