CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2010. február 4., csütörtök

Táska és ajándékEgy kis szünet után, ideje, hogy mutassak valamit. Lassan ment a munka, mert mindannyian ismét betegek voltunk, de mostanra már csak egy kis köhögés maradt.

Az első képen - nem tudtam megállni, így megmutatom félkészen, egy készülő táska látható. Már szinte mindene megvan, csak össze kell varrni és fület tenni rá.A következő egy frissen elkészült darab, tulipánnal, mint magyaros motívum. Az alapötlet már korábban megszületett, és Évi játékához is szívesen csatlakozom vele.

Nagy örömömre, ma csomagom érkezett, Dóri pif ajándékát hozta a postás. A csomag ezeket a kincseket rejtette: (hoppá, az illatos szappan lemaradt a képről, de az is megvan:)Itt is nagyon köszönöm Dóri!! Az anyag sorsa már beteljesedni látszik...:) hamarosan mutatom, h mi lesz / lett belőle.

Kb egy éve én is hirdettem pif- et, de sajnos senki nem jelentkezett. Még gondolkodom, lehet, h újra meghirdetem, vagy ha nem, hát megajándékozom az ajándékozómat...:)

Ági

7 megjegyzés:

Compot írta...

Nagyon szép a táska, a színei, a tűzése, és úgy együtt az egész.
Kérdésem van,: mi az a pif? Mert ezt nem tudom. Köszönöm a választ előre is.

Dóri írta...

Szia Ágó!
Máris kitaláltad, hogy mi lesz az anyagból?? Olyan jó, hogy neked ez ilyen könnyen megy. :) Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. :)
Nem értem miért nem jelentkeznek a PIF-edre? Őrült jókat varrsz, főleg az ilyen kékes-fehéres-rózsaszínes dolgaid szuperek (mármint a többi is fenomenális, csak nem az én stílusom), a kukacolások meg fenomenálisak. :)

Szentimrey Réka írta...

Ágó, én viszont szeretnék jelentkezni a PIF-edre. Mikor meghírdetted, biztos nem jártam még feléd.
Nagyon tetszenek a munkáid!

Abile írta...

Gyönyörűek a táskák! Lehet, hogy érdemes lenne újra meghírdetned, mert szerintem mostanra már sokkal több olvasód van! :o)

Edina írta...

Fantasztikusan szép a táskád!

Ili írta...

Gyönyörű a táskád!!!Nagyon ízléses, az én színvilágom.

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室