CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2010. június 23., szerda

Tarka piperékA lent már említett vásárra készítettem több mint 20 új piperét, néhány kivételtől eltekintve, most egészen kis méretben. Nem kevés időt és energiát varrtam beléjük. Mivel a méretük azonos, most nem egyesével dolgoztam velük, hanem mindegyiken az éppen soron következő műveletet végeztem. Hát nem mondom, nem irigylem azt, aki sorozatgyárt, mert órákon át ugyan azt a műveletet végezni... alig vártam, már úgy a tizen sokadiknál, hogy elfogyjanak. A kedvenc részeim a munkában a szabad gépi tűzés, a ferdepánt varrása és az applikálás. A tűzést viszont nem unom meg soha, akár több négyzetmétert is letűznék egy nekifutásra. Legkevésbé az oldalbevarrásokat kedvelem, ezt kézi öltésekkel csinálom és nagyon kell ügyelni, hogy a végeredmény szép legyen.

Ágó

7 megjegyzés:

Abile írta...

Gyönyörűségesek!!
Most olvasom csak, hogy szombaton egy helyen voltunk. :o)) Én a varrjunk a szabadban programon varrtam a csoporttársaimmal :o))

boGár krea írta...

A végeredmény szép lett! :) Sőt gyönyörű! Nagyon ügyes vagy, és kitartó!!! Én sem szeretek sorozatgyártani...(Bár épp tizenöt ajándéktáskát varrok...de hát első a megrendelő! :))

Ágó írta...

Abile!
Én kerestelek is, de csak nem találtalak! Valamikor du. 3 körül mentem oda hozzátok a Mariannal és egy másik hölggyel, akinek 23- án kiállítása lesz, és faggattam is őket, h hol vagy, de nem volt egészen tiszta a dolog egyikőnknek sem... lehet hogy két foltvarró csoport volt kint egyszerre? Hiába mondtam el mindent rólad, amit tudok, a kiállításra készülő (akinek a táskái a blogodon látszanak is- zöldek egy feldőlt paravánon) hölgy tanácstalan volt. Na majd legközelebb egyeztetünk, most annyira el voltam havazva a vásár előtt, h erre már nem maradt kapacitásom. :)

Edige írta...

Érdemes volt belefektetni ennyi energiát, mert a végeredmény igazán csodás lett. Nekem mégis a cicás kistáska tetszik legjobban, régebben nézegettem nagyon a mintáját...

Lidércke írta...

De jók mind! A méhecskés, kaptáros a kedvencem. :)

Csigi írta...

Nagyon cukik :)

Ágó írta...

Köszönöm szépen!
Edige! Igen a macsekért én is oda voltam- vagyok. Petrámnak varrtam egyet, aztán valaki kért egyet, ezt meg a vásár második napjára varrtam gyorsan, mert vki kedves kislánytáskát kért, de aztán nem jött érte...