CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2010. július 30., péntek

Egy kis ez meg az

Nem sok lehetőségem adatik mostanában komolyabb varrásra, a héten mindössze ez a kis cerkatartó készült Marci egyik barátnőjének a névnapjára. A ceruzák extra hosszúak, ezért még kikandikálnak belőle, de az első hegyezés után már biztonságban lesz a hegyük.


Petrus pár napig a szüleimnél nyaral, éjjel azt álmodtam, h szólít...hát remélem tényleg csak álmodtam és nyugodt éjszakája volt a kis csibének, nem utánam sírt.

Árpim ma tölti a cégénél az utolsó munkanapját...nagy változások vannak készülőben...örülünk és kicsit félünk is, h mit hoz a jövő. már körvonalazódik, csak hát az új ugye mindig izgalmakkal jár.

Pár nap múlva 5 éve lesz, hogy megszületett a mi nagy Marci fiunk, elő szülinapi ajándékként moziba megyünk, Marci, édesapa és édesanya, már nagyon várja, ez lesz az első mozija.

Szép napot mindenkinek!

Ági

5 megjegyzés:

Cucu írta...

Boldog szülinapot Marcinak :)

Majd meséld el milyen volt a mozi, kíváncsi vagyok rá, hogy tetszett neki. Anna 4 éves lesz, gondolkodtunk rajta, hogy karácsony környékén már akkora lesz, hogy el tudnánk vinni moziba. De lehet, hogy még megunná a film közepén.

Ágó írta...

Mi a Shrek -et nézzük... majd mesélek.

Anita írta...

Szia Ágó! Rákérdezhetek konkrétabban a nagy változásokra az életetekben? Csak arra lennék kiváncsi, hogy hasonló cipőben járunk e, mert ha igen, akkor szívesen beszélgetnék veled róla.

Ágó írta...

Anita! Mailben szívesen, i t t egyelőre többet nem szeretnék írni róla. :) Email címem az oldalsávban.

smarties írta...

Jaj, de gyönyörűséges ez a cerka tartó!!!