CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2010. november 30., kedd

Meska interjú

Ha kíváncsiak vagytok rám, olvassátok el a interjúmat a Meskán! :)

2010. november 29., hétfő

Bugyortáska másodszor

a kettes számú kedvenc a kisebb  bugyor, mely méretében eltér a korábban mutatott darabtól, alacsonyabb és cipzárral záródik.


Ági

Közvélemény

vajon belőletek milyen reakciót vált ki, ha valaki megkér benneteket, hogy készítsetek egy táskát, képet is kaptok mellékelve, amin egy sokak által ismert és elismert alkotó táskája látható, tökéletesen felismerhető, de ha mégsem lenne az, akkor ott a címke az oldalán...  vajon miért nem az eredeti alkotót kéri meg az illető...?

Mit gondoltok?
Ági

2010. november 28., vasárnap

Bugyortáska először

 A legújabb kedvencem ez a nemrég készült bugyor, melyhez maradék anyagokat használtam. A táska teste egy henger, melyet hátul varrtam össze. Alapját merevítő anyagra és vliesre tűztem. A bélés és a külső anyag közt vékony vlies ad némi tartást a tásákának. Itt- ott foltok, kézi hímzés, virág díszíti, a lényeg, hogy a díszítőelemek elhelyezkedése véletlenszerűnek hasson. Két füle van, melyek 50 - 50 cm hosszúak.
Mágnessel záródik, belsejébe egy nagy zsebet varrtam. A táska száját első és hátsó oldalán is gumival ráncoltam. Nem kifejezetten egy téli darab, de miután az ötlet megszületett, nem várhattam tavaszig a megvarrásával... :)

2010. november 22., hétfő

nem tudom mi lenne a jó cím... című bejegyzésem
Egy hét - elképzelem, hogy milyen lenne az élet a blog nélkül próbálkozás után, ismét itt vagyok, na nem abból a teljes meggyőződésből, hogy mégis csak kell ez nekem, hanem inkább, azon félelem által vezérelve, hogy ha a blogot abbahagyom, a varrás is sokadlagossá válhat. Visszanézve a képeket, néha az az érzésem, nem is én készítettem a rajtuk látható dolgokat...
Nem panaszkodom, csak olyan sok nehézség adódott mostanában, néha nagyon fáradt vagyok és amit igazán szeretek csinálni, attól félek csak valami délibáb, ami köddé válik, ha el akarom érni.

A vásár, amire a legutóbbi bejegyzésben utaltam, nagy élmény és tapasztalat volt, írhatnék bővebben, de nem vagyok túl motivált mostanában. Inkább mutatok képeket.


Szebb napokat holnap és azután.

Ági

2010. november 8., hétfő

Tűzött alapok


A hétvégét festéssel és tűzéssel töltöttem Kaposváron. Férjuram főzött vasárnap, játszott a gyerekekkel, nekem csak annyit mondott, menjek, kapcsoljam be az alfa hangot kibocsátó varrógépemet és ne is lásson, amíg nem végeztem. Hát, kívánhatnék én ennél többet...?

A dísz, ami az anyagon látható, pénteki közös alkotásunk a gyerekekkel, szünet volt az oviban, ennek örömére Pertus is itthon maradt, én nem varrtam semmit, de nagyon jól éreztük magunkat. Őszi díszeket készítettünk, Marci egy tankot terményekből :))).


Most pedig megyek varrni, mert a hét végén vásározunk

a Petőfi Csarnokban! Szeretettel várunk benneteket!

Szép napot mindenkinek!

Ági