CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2011. június 2., csütörtök

"Az elhatározás


csak a kezdet. Az embert, amint határoz, nagy erejű áramlat ragadja el és olyan helyre sodorja, ami a döntés pillanatában eszébe sem jutott...


A pásztorfiú nem tudta, mi az a személyes történet.

- Az, amit mindig is csinálni akartál. Fiatal korában mindenki tudja, mi a Személyes Története. Akkor minden világos és lehetséges, s az emberek nem félnek attól, hogy álmodjanak, és akarják mindazt, amit az életben szívesen csinálnának. Ahogy azonban telik az idő, valamiféle titokzatos erő igyekszik bebizonyítani, hogy a Személyes Történetet megvalósítani nem lehet.

Az öregember beszéde nem volt túl világos a pásztorfiú számára. De meg akarta tudni, mi az a "titokzatos erő". 
- Ezek olyan erők, amelyek rossznak tűnnek, de valójában megtanítanak arra, hogyan valósítsd meg Személyes Történetedet. Fölkészítik a lelkedet és az akaratodat, mivel ezen a bolygón egyetlen nagy igazság létezik: 
legyél akárki, csinálj akármit, ha valamit igazán akarsz, az azért van, mert ez a kívánság a Mindenség lelkében született meg. Az a te küldetésed a földön.

A Világlélek az emberek öröméből táplálkozik. Vagy a bánatból, az irigységből és a féltékenységből. Az ember egyetlen kötelessége, hogy beteljesítse a Személyes Történetét. Minden egy. És ha akarsz valamit, az egész Mindenség összefog, hogy kívánságodat megvalósítsad.”                                                                                                                                                                Paulo Coelho

2 megjegyzés:

Mammka írta...

Csak remélni tudom,hogy az én Személyes Történetem megvalósult.A Lényeget tekintve:igen.Azonban voltak eltérések, de ezt csak a Nagy Rendező tudja és úgy van jól.

Nóra írta...

Épp most olvasom A zahírt :-)
Nagyon szépek a munkáid Ági! Kicsi Annának pedig hosszú, boldog megkeresztelkedett életet kívánok! Puszi