CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2011. június 20., hétfő

A mai kedvenc

Mára ez a kedvenc jutott. Az anyaga egy nem szokványos boltban vett észre, vagy fordítva, aztán már nem volt mint tenni, tudtam, hogy ebből ismét táska lesz.


A formája a napokban készült - készülő darabokhoz hasonló, de hiába az azonos szabásminta, végül mindig teljesen más végeredmény. más hangulat kerekedik belőlük. Ez a mai, pont olyan mint a mai kedvem volt. :)))A holnapi szolidabb lesz... a táska, a kedvem remélem nem.Néhány hét múlva egy kertes házba költözünk, amit már mindannyian nagyon várunk, csak az a bökkenő, hogy a  mostani szomszésainkkal olyan jól összebarátkoztunk, hogy azt hiszem hiányozni fognak. A ház, ahol most még lakunk gangos, a bejárati ajtónk pedig egész nap nyitva van, amikor itthon dolgozom. Kint a szomszéd gyerekek játszanak, néha bekukkant a szomszédasszony (aki hozzánk hasonló korosztály, csak olyan idilli így leírni ezt a mondatot), néha én szaladok ki, táskakifordítás közben, ami mindig okot ad egy kis eszmecserére... szóval olyan jó. Igízából én soha nem voltam nagy szomszédoló, de rá kell jönnöm, hogy milyen jó és hasznos tud lenni, ha az ember lánya, meg a fia, meg a gyerekei beletenulnak, hogy szomszédolni milyen jó is lehet. Hamarosan új ház, új szomszédok, új környék és ez a nem igazán ránk szabott belvárosi életmód is változik majd... nagyon bizakodunk.


Ágó

6 megjegyzés:

Krizantám írta...

Nagyot dobbant a szívem! A kedvenc török mintám és színeim!
El vagyok ájulva!

eSKa írta...

Hűű, nagyon tetszik az anyag is, meg a forma is. Elismerésem a munkádért.

Mammka írta...

Hűűűű! A lélekcseppes=kasmír minta!Gyönyörűséges!

Költözés: hát,ahogy leírtad a mostani életeteteket,nem csodálom,hogy nem lesz könnyű a váltás.Bár ha nem mentek messze a kapcsolatot lehet tartani.igaz,az már kicsit más.

Maris írta...

jajnekemvégemvan, ez NAGYON jó!!!!!!!!!

Zazálea írta...

nagyon!

Ágó írta...

Krizantám! Bizony! Közben eszembe is jutottál!

ESKa, nagyon köszönöm!

Mammka, a lélekcseppek tényleg nagyon találó kifejezés, nagyon tetszik.