CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2011. január 27., csütörtök

Képtelenség...

Mivel ez idei első bejegyzésem, mindenkinek megkésve ugyan, de boldog új évet kívánok!
Tehát képtelenség,
hogy ebbe bejegyzésbe egyetlen  képet is feltöltsek, de ideje már valami életjelet adnom magamról, egyelőre képek nélkül.
...képek nélkül, mert a fényképezőm Kaposváron maradt, még dec. végén, amikor utoljára otthon voltunk...
...mert ha itt is volna, sem mutathatnék néhány kisebb újdonságon kívül mást. Mostanában nagyon sok angolórám van, ahol szép eredmények születnek ugyan, de ez mégsem a megfelelő fórum azok prezentálására.

Persze egyre kevésbé tűröm jól a nem, vagy kevés varrást, úgyhogy már érik a változtatás... :) jó értelemben.
Csütörtökönként van fél szabad napom, így ezt kihasználva, ma már varrtam, remélem hamarosan eredményt is mutathatok, bár haladékot adok magamnak, amíg nincs itt a fotómasina, hiába is sietnék...

A fényképezőn kívül a ház urát is nélkülözzük, immár harmadik hete. (Külföldön van.)  Már elkezdtük a visszaszámlálást, jövő héten ilyenkor már csomagol és repül... hát nem könnyű neki sem, nekünk sem. El sem hiszem, hogy ezt a három hetet már végigcsináltuk. Remélem a jövő hét is betegség és nehézségmentesen megy majd. Nagyon büszke vagyok a gyerekeinkre, magunkra, mert ebben a három hétben folyamatosan dolgoztam, nem voltunk betegek és főként senki nem volt itt nálunk  gyerek vigyázni, segíteni, főzni, stb.:))) Ilyenkor kézzel fogható a gondviselés:)

Ági