CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2011. május 31., kedd

Feltarisznyázva

Bár Marci ovijában szigorúan nem ballagnak a nagycsoportosok, az évzárón azért kapnak egy kis tarisznyát, benne néhány kinccsel, úgy mint tenyérlenyomat, rajzok és még nem is tudom mi. A tarisznyák farmerből készültek, mindegyiken a tulajdonos jelével. Remélem teszik majd nekik. A farmer anyag ötlete az óvónénié volt, a jel meg egyértelműnek tűnt.15 nagycsoportos megy most iskolába, jövőre heten lesznek nagyok. Hat lány és Marci. 15 új kicsi jön. Kezdek aggódi. Marci is mehetett volna már iskolába, ha kérjük, de úgy döntöttünk még kell ez az egy év neki (nincs még 6 éves). most viszont attól félek, hogy nem lesz majd korban hozzá illő barátja, csupa kicsi veszi majd kürül. Hm...

Ági

2011. május 26., csütörtök

Egy születendő babának

 Aki majd valamikor a távolabbi jövőben érkezik, még nem tudni kislány lesz- e vagy fiú. Szülei nászajándékba kapták a takaróját, remélem örültek neki. :)Mostantól terveim szerint internzívebben jelentkezem, mert mától sokkal több időt szentelhetek a varrásnak.
Az elmúlt hetekben felgyülemlett a sok háztartási tennivaló, első lépésként tehát takarítok, vasalok.
Aztán a bölcsis búcsúzós ajándékokon dolgozom (nagy közös albumot, kollázsokat készítünk a gyerekek képeivel), aztán az ovis tarisznyák következnek a nagycsoportosoknak... majd két sürgős megrendelést illene már befejeznem... és akkor jöhetnek majd a saját ötletek. :)))
Szép kis leltár...:) El sem tudom mondani, hogy mennyire nagy öröm, h varrhatok. Végre. :)))

Ági

2011. május 8., vasárnap

A hétvégén...

több jó dolog is történt velünk.

forrás: internet 
például végre megszabadultunk a kissé neurotikus főbérlőnktől... úgyhogy hamarosan költözünk.:)))
Hogy miért jó ez nekünk? Pl nem kell majd a negyedikre másznunk, télen nem 16 fokban fagyoskodunk a konyhában, nem válunk passzív dohányosokká az alsó szomszéd jóvoltából és még sorolhatnám. Persze meglepetések mindig adódhatnak, de egyelőre bizakodóak vagyunk. Már valahogy az elején is éreztem, hogy nem itt fogjuk eltölteni azt a 3-4 évet, amíg itt leszünk Zegerszegen.
Nagyon örülünk a remélhetően pozitív változásoknak. már hónapok óta készülünk rá.

Ágó

2011. május 5., csütörtök

Lassan visszatalálok...

olyan jó, hogy mostanában, amikor nem nagyon varrok semmit, újabb és újabb kedves levelek találnak meg, kérdésekkel, kedves szavakkal. Érdeklődők keresnek meg, hogy ugye idén is indul Kaposváron varrótanfolyam a ruhaipariban... (sajnos nem), mindenesetre olyan jól esik...

forrás: internet

Május 25. után heti 3 napot varrással szeretnék újra tölteni. El sem tudom mondani mennyire várom :)!

Ágó

A, mint Anna

Aki nem más, mint a tesóm kislánya, a kockával, amiről most már azt is tudjuk, hogy nemncsak szép, de finom is.:)

Ágó