CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2011. szeptember 28., szerda

Milyen jó...


hogy varrhatok! Nem csak úgy értem, hogy most, hanem, egyáltalán. Hogy van nekem a varrás. Pihentet, kikapcsol, feltölt, nemely nehéz pillanatokban értelmet ad és még sorolhatnám.
Annyi mindenkivel találkoztam mostanában, aki valahonnan ismeri a táskáimat, pl. egyikük egy barátnőjétől kapott egy Ágós táskát nemrég, más pedig a blogomról ismert, most pedig kiderült, hogy munkatársak vagyunk... :). Egy szóval ez olyan motiváló...:)

Hogy a képen látható falvédőről is szóljak:
R.- nek készült, extra hosszú, szélforgós, három rétegű, szabadgépi tűzéssel díszített darab. Már biztosan rég a helyére került, remélem jó hasznát veszik a gazdáik. :)
A következő bejegyzés R. táskájáról szól majd, ami azt jelenti, hogy a héten be fogom fejezni. Ez jó hír R. -nek, aki már nagyon várja... :)

Ágó

2011. szeptember 21., szerda

Szütyő és babzsák
Az előző bejegyzés zsákjához készült ez a tisztasági csomag és egy babzsák. Pontosabban kukoricazsák.
A varrógépem a Kaposváron töltött nyár után már visszaköltözött Zalaegerszegre (mert a nyarat hármasban és részben négyesben otthon töltöttük), de még darabokban áll egy sarokban. Talán korábban említettem, hogy amikor Egerszegre költöztünk, egy 4. emeleti lakást béreltünk ki. Na, ott kis híján falra másztunk, ezért elhatároztuk, h kertes házba költözünk. Sikerült is egy amolyan szolgálati lakáshoz (házhoz) jutnunk, amit mostanra sikerült majdnem teljesen felújítanunk belül. Ezt már most jobban kedveljük, mint a 4. emeletit és a kissé neurotikus főbérlőt, különösen, mert itt a magunk urai vagyunk, senki nem jár a nyakunkra, tesz fel kérdéseket. Szóval túl vagyunk egy "kellemes" második költözésen, ráadásul még a lakás szépítő és berendező énemet is előáshatom. De mindenek előtt varrni vágyom már, de nagyon.
Mihelyt egyben a masina, állok is neki a várakozó rendeléseknek, addig még egy kis türelmet kérek.:)

Ági

2011. szeptember 20., kedd

Ovis zsák 1

Ehhez az ovis, de igazából iskolás kislánynak készült zsákhoz összegyűjtöttem minden fellelhető rózsaszín anyagot a műhelyben.


 Eleinte nehezen állt össze a kép a fejemben, de aztán egyre jobben tetszett.

.

Végül a megrendelőnek mondtam is, hogy, ha mégsem ilyenre gondolt, nyugodtan mondja meg, mert van rá még egy jelentkező.  (Pertának is nagyon megtetszett.)

 De pont ilyenre gondolt.
:)
:(
Így hát a zsákot most boldog kis elsős tulajdonosa használja.
(R.! Látod milyen jól beépült a kockás anyag?)

Ági

2011. szeptember 15., csütörtök

Újra a fedélzeten...

Örömmel jelentem, hogy ismét van netünk, ezért hamarosan jövök a sok nyáron készült varrománnyal.:)))

Ági