CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2011. december 22., csütörtök

:)))


ÁLDOTT KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!Ma hazautazunk Kaposvárra és nem nagyon fogunk Zalaegerszegre gondolni. És bár a képek feltöltéséhez szükséges kábel előkerült, ma úgy elfáradtam (lelkileg és fizikailag is - kimerítő dolog a csomadolás és a takarítás) - hogy varrományokat csak jövőre muatok nektek.

Legyen szép a karácsonyotok!

Ágó2011. december 15., csütörtök

A káosz felszámolása...

az a feladat, aminek 5 percen belül neki fogok állni.
Az elmúlt hetekben sokat varrtam, vásározni is voltam és ráadásul még beneveztem egy távoktatós weblapszerkesztő, photoshop- használó és efféle hasznos dolgok tanfolyamra.
Folyamatos határidő be nem tartással küzdve, de mindennel elkészültem és ma végre beklüldtem az utolsó feladatomat is értékelésre. Tulajdonképpen nem is a bizonyítvány érdekes, hanem, hogy sok nagyon hasznos dolgot tanultam, amelyeket a jövőben használni is tudok.
Visszatérve a káoszhoz... no az meg csak egyre gyarapodik, vasalatlan ruhák és befejézésre váró varrományok képében.
Sok új dolgot tudnék mutatni, ha tudnám, h hol van a kábel, aminek a segítségével ugye nem tudom a képeket feltölteni a számítógépre... ne afféle feladatokkal fogok most megküzdeni.

Addig is mindenkinek békés ünnepre handolódást, magamnak meg türelmet kívánok és időt, h mindennel kész legyek időre....:)))

Ági