CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2012. április 2., hétfő

Kord alj Petrának

Végre lencsevégre kaptam Petrát a március 15- ére készült fekete kord aljában (is). Ahogy korábban már említettem nem szeretem a fekete színt, ezért nem is nagyon varrtam eddig semmi feketét. Aztán jött egy táska és annak a maradék anyagát rakosgattam erre, arra, aztán eszembe jutott, hogy az oviban márc 15- én "ünneplőbe" kell, hogy öltözzenek a gyerkőcök. Őszintén borsózik a hátam a hagyományos ünneplő viselettől, szerintem rémesen festenek pl. a 4 éves kisfiúk fekete vasalt nadrágra emlékeztető valamiben és a kislányok sem mutatnak jobban a fazonában inkább 20 évesekre illő szűk szoknyácskákban és karcsúsított ingecskékben. Egy szónak is száz a vége, ha már kell, akkor legyen kedvesebb és vidámabb, amennyire egy fekete alj ilyen tud lenni.
Hogy egy kicsit feldobjam, skót kockás anyagból ferdepántot készítettem, azzal díszítettem az alját és a ráncolásnál a két anyag találkozását (biztos van ennek is vmi spec neve...)

A végeredmény szerintem nagyon kedves lett, élőben szebb, mint a képen. A hatást Petrus jeléből készült kokárdával fokoztuk.