CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2012. február 8., szerda

Maya hátizsákja

Végre megtaláltam a képeket erről a karácsonyra készült kis hátizsákról. Sok kedves apróság került rá, részben Maya anyukája, részben az én ötleteim alapján. Összességében nagyon szeretni való, masszív kis darab, remélem a kis gazdája jó hasznát veszi!:))

Ági

2012. február 7., kedd

A fotózhatatlan fekete

Eddig biztosan azért nem varrtam fekete táskát (azt hiszem, nem varrtam még), mert nem tudtam volna jól lefotózni. Ezt sem sikerült, de azért megmutatom.


Méreteiben, formájában olyan és akkora mint ez a táska, csak az egyik belső zsebe cipzáras.

Ági

2012. február 4., szombat

Tűzött kord táska

Már olyan régen írtam, pedig tulajdonképpen volna mit mutatnom, csak valahogy mégis mindig elmarad. De az az érzésem, hogy ezzel többen így vagyunk mostanában. Pedig még csak azt sem mondhatom, hogy a lelkesedésem csökkent volna. Mostanában ugyanis, amióta ismét tanítok, többen látják személyesen a munkáimat, mint korábban (akkor a közvetlen ismerőseim nem is tudták, h varrok, főként a blogon keresztül kaptam visszajelzést). Most személyes visszajelzés is van, lelkesedés is,ötlet is csak talán túl sok az egyéb tennivaló...


No, de a lényeg, most ez barnás- szürke kord táska, amit miután megvarrtam, még jó néhány napig gondolkoztam, hogy megtartsam- e, de végül úgy döntöttem, hogy veszek anyagot egy másikhoz, ami az enyém lesz, remélem. Az anyag már itt van, ki is szabtam...:)


A táska jó nagy, a szabásmintája trapéz alakú, hogy alul még nagyobb legyen a belseje, A magassága akkora, hogy az A4- es könyvek beleférnek és még mellé sok mindennek akad hely. Két nagy belső zsebe van, cipzárral záródik, a vállpántja pedig állítható, max hossza 130 cm (ha jól emlékszem).
Jó tartása van, a kordot vliesre tűztem és nagyon finom az anyaga, olyan tapogatni való....
Remélem a gazdája jó hasznát veszi és öröme telik benne.:))

Ági